look en feel 3
 

Agaat Poorts

Agaat Poorts is opleidingskundige, trainer en eigenaar van Ontwikkelpad.

Pas als je een stap zet, kom je ergens. Voor mij werkt het telkens weer. Zo besloten mijn man en ik ons werk op te zeggen om te kunnen reizen. Een droom voor velen, en wij deden het. In 6 maanden legden wij lopend, te fiets, per auto, bus, trein en vliegtuig 6000 km af. We zagen de wereld, de mensen en kwamen onszelf ook wel eens tegen. Het was een unieke ervaring. Door letterlijk de eerste stap te zetten… en nog een … en nog een. Natuurlijk dacht ik wel eens: Oh jee, hoe moet dat nu straks als we terugkomen? Hebben we nog geld? Krijgen we nog wel werk? Maar dat is het kritische stemmetje, dat meteen opduikt om de boel te verstoren. Dat stemmetje is niet waar het om gaat. Die wens, die passie wél.

En daar bleef het niet bij. Ik zet telkens weer stappen. Psychologie studeren, verhuizen naar een andere stad, een baan als trainer en assessmentpsycholoog, kinderen krijgen, de overstap naar een andere functie. En dan nu de stap naar Ontwikkelpad. Mijn eigen trainingsbureau. Mijn eigen droom.

Een stap zetten, dat wil ik iedereen laten doen. Als organisatie, als afdeling of als individu. En ik wil jou daarbij helpen. Een Ontwikkelpad met mogelijkheden voor trainingen en HRD advies, met mijn eigen ervaring ter inspiratie. Met mijn achtergrond als klinisch psycholoog en met ruime werkervaring als trainer en opleidingskundige binnen meerdere organisaties help ik je stappen te zetten. Welke stap wil jij zetten?

Meer over Agaat op nl.linkedin.com/in/agaatpoorts                                                              

Agaat werkt o.a. voor:

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen