look en feel 3
 

trainingen2Inleiding
Ben je binnen je organisatie verantwoordelijk voor de scholing en ontwikkeling van medewerkers? Wil je graag een goede verbinding maken tussen het beleid van je organisatie en je opleidingsbeleid? Wil je je als een professionele gesprekspartner presenteren aan het management en wil je op een zelfverzekerde en professionele manier adviseren over opleidingsvraagstukken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor de training Leren in organisaties. 

Doelgroep
Deze training is voor iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor het (strategisch) adviseren over opleiden. Dit kan bijvoorbeeld in de rol van HRM-adviseur zijn of als medewerker leren en ontwikkelen.

Inhoud
In deze training op maat leer je hoe je vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen kunt analyseren. Je kunt de opleidingsnoodzaak vaststellen en een opleidingstraject op maat ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast kun je je opleidingsadviezen op een goed onderbouwde en overtuigende manier presenteren. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een training Leren in organisaties.

 Dit zijn voorbeelden van thema’s binnen de training Leren in organisaties:

  • analyseren van opleidingsvraagstukken
  • ontwerpen van leertrajecten
  • evaluatie methodieken
  • adviesvaardigheden
  • overtuigen en beïnvloeden

Duur
De duur van deze training stellen we samen vast, afhankelijk van de  behoefte. Deze training duurt gemiddeld twee tot drie dagen. 

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte, is hiervoor geen vaste prijs te noemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Ik verzorg deze training zowel door middel van fysieke bijeenkomsten, online bijeenkomsten of een combinatie daarvan. Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Leren in organisaties? Zet dan nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen