look en feel 3
 

trainingen2

Inleiding
Ben je binnen je organisatie verantwoordelijk voor het leren en ontwikkelen van medewerkers? Wil je graag een goede verbinding maken tussen je organisatie- en je opleidingsbeleid? Wil je je als een professionele gesprekspartner presenteren richting het management en wil je op een zelfverzekerde en professionele manier adviseren over opleidingsvraagstukken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor de training Leren in Organisaties.

Doelgroep
Deze training is voor iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor het (strategisch)adviseren over opleiden. Dit kan bijvoorbeeld in de rol van HRM-adviseur zijn of als medewerker leren en ontwikkelen.

Inhoud
In deze maatwerk training leer je hoe je vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen kunt analyseren. Je kunt de opleidingsnoodzaak vaststellen en een maatwerk opleidingstraject ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast kun je je opleidingsadviezen op een goed onderbouwde en overtuigende manier presenteren. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerk training Leren in Organisaties.

 Voorbeelden van thema's die tijdens deze training Leren in Organisaties voorkomen zijn:

  • Analyseren van opleidingsvraagstukken
  • Ontwerpen van leertrajecten
  • Evaluatie methodieken
  • Adviesvaardigheden
  • Overtuigen en beïnvloeden

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van julie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 2 dagen

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Leren in Organisaties? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen