look en feel 3
 

Laptop

Inleiding
Je bent expert op je vakgebied en je wordt gevraagd om deze kennis te verspreiden door middel van het maken van een e-learning. Een hele klus. Hoe pak je het aan? Waar moet je beginnen? Deze maatwerktraining helpt je op weg.  

Inhoud
Vraag jezelf eens af. Hoe ziet een e-learning van jou er uit? Zijn het hele lappen tekst? Zie je door de bomen het bos niet meer? Haken je gebruikers snel af of zien ze het als een 'moetje'? Tijd voor verandering! 

Tijdens deze training ga je in op de belangrijkste aspecten waar je mee te maken krijgt bij het ontwikkelen van een e-learning. De training gaat niet in op het technische gebruik van het systeem waarmee jullie de e-learning maken.  

Voorbeelden van onderwerpen tijdens deze training: 

- stappen bij de ontwikkeling van een e-learning
- ophalen klantbehoefte
- structuur van een e-learning
- afwisseling creëren
- stijlen van leren 
- lezersgericht schrijven
- aansporen en motiveren van de gebruikers
- toetsing

Duur
De duur van deze training stellen we samen vast, afhankelijk van de behoefte. Deze training duurt over het algemeen 1,5 tot 2 dagen. Ook is het mogelijk om persoonlijk feedback te krijgen op al gemaakte e-learning modules. 

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte, is hiervoor geen vaste prijs te noemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Ik verzorg deze training zowel door middel van fysieke bijeenkomsten, online bijeenkomsten of een combinatie daarvan. Wil je meer weten over een maatwerktraining Ontwikelen van een e-learning? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen