look en feel 3
 

Inleidingtrainingen3
Houd jij je bezig met het begeleiden van groepen binnen (of buiten) je organisatie?  Ben je bijvoorbeeld expert je vakgebied en wordt je regelmatig gevraagd om je kennis aan groepen mensen over te dragen? Wil je dat deze kennis en informatie op een effectievere manier gebracht wordt, zodat je deelnemers hier sneller en gemakkelijker mee aan de slag kunnen? Dan is een training Didactische Vaardigheden wat voor jou.

Doelgroep
Het overbrengen van informatie aan groepen is een vak en des te beter jij dat vak uitoefent, des te meer plezier jij en je deelnemers daarvan zullen hebben. De training met als thema Didactische Vaardigheden is voor iedereen die zijn expertise deelt in groepen. Je bent bijvoorbeeld een expert op je vakgebied binnen je organisatie, je bent beginnend trainer, of je moet regelmatig bijeenkomsten of workshops begeleiden. Aan de hand van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerk training Didactische Vaardigheden.

Voorbeelden van thema’s die behandeld kunnen worden tijdens de training zijn:

  • Analyseren van de behoefte
  • Ontwikkelen van een trainingsprogramma
  • Hoe leren mensen / breindidactiek
  • Training afstemmen op de doelgroep;
  • Hoe zorg ik voor interactie?
  • Verschillende werkvormen ontwikkelen
  • Omgaan met weerstand
  • Evaluatie van een training

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van julie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen. Deze training is ook uitstekend te combineren met de On-line training Ontwikkelwijzer.

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Didactische Vaardigheden? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen