look en feel 3
 

Inleidingtrainingen3
Begeleid jij groepen binnen of buiten je organisatie? Ben je expert op je vakgebied en word je regelmatig gevraagd om je kennis aan anderen over te dragen? Wil je deze kennis en informatie op een effectieve manier overbrengen, zodat de deelnemers hiermee sneller en gemakkelijker aan de slag kunnen? Dan is een training Didactische vaardigheden wat voor jou!

Doelgroep
Informatie overbrengen aan een groep is een vak apart. Hoe beter jij dat vak beheerst, hoe meer plezier jij en je deelnemers ervan hebben. De training Didactische vaardigheden is bedoeld voor iedereen die zijn expertise deelt met anderen. Je bent bijvoorbeeld binnen je organisatie een expert op je vakgebied. Of je bent beginnend trainer. Of je moet regelmatig bijeenkomsten of workshops begeleiden. Aan de hand van wat jij wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerktraining Didactische vaardigheden.

Dit zijn thema’s die tijdens zo’n training aan bod kunnen komen:

  • analyseren van de behoefte
  • ontwikkelen van een trainingsprogramma
  • breindidactiek: hoe leren mensen?
  • training afstemmen op de doelgroep
  • hoe zorg ik voor interactie?
  • verschillende werkvormen ontwikkelen
  • omgaan met weerstand
  • evaluatie van een training

Duur
De duur van deze training stellen we samen vast, afhankelijk van de behoefte. Gemiddeld duurt een dergelijke training twee tot drie dagen. Deze training is ook uitstekend te combineren met de onlinetraining Ontwikkelwijzer.

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte, is hiervoor geen vaste prijs te noemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Ik verzorg deze training zowel door middel van fysieke bijeenkomsten, online bijeenkomsten of een combinatie daarvan. Wil je meer weten over een maatwerktraining Didactische vaardigheden? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen