look en feel 3
 

Hersengymnastie

Inleiding
Je staat voor groepen om je kennis over te brengen of je begeleidt anderen op individuele basis. Meestal ga je bij deze begeleiding af op je intuïtie en ervaring. Maar wil je meer weten over je eigen manier van leren en het laten leren van anderen? Dan is deze maatwerktraining Breinleren beslist wat voor jou!

Inhoud
Tijdens deze training bespreken we de zes belangrijkste Breinprincipes: Focus, Herhaling, Voortbouwen op bestaande kennis, Creatie, Zintuigelijk rijk en Emotie. In de training bekijken we hoe deze principes kunnen bijdragen aan nog meer leerrendement en plezier tijdens je lessen en bijeenkomsten. Door middel van een aantal korte oefeningen onderzoek je wat je zelf nodig hebt om goed te kunnen leren. Deze kennis gebruik je om te kijken naar je eigen praktijk.

Hoe sta jij eigenlijk voor de groep? Pas je het breinleren ongemerkt al toe? Zit dit al in je programma verwerkt? Ook nemen we tijdens deze training een bestaande training van jou onder handen. We bekijken samen hoe we de training nog beter kunnen laten aansluiten bij de principes van het breinleren. Hiermee kom je beslist op nieuwe ideeën!

We behandelen de volgende thema's tijdens deze training:

- de werking van het brein
- leren leren
- het onderzoeken van de breinprincipes
- creatieve werkvormen en breinleren
- eigen training 'breinleerproof' maken

Tijdens deze training werk ik volgens de zes breinprincipes uit het boek Breindidactiek van Gerjanne Dirksen.

Duur
De duur van deze training stellen we samen vast, afhankelijk van de behoefte. Deze training duurt over het algemeen één tot maximaal twee dagdelen.

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte, is hiervoor geen vaste prijs te noemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Deze training is ook uitstekend te geven in de vorm van een (korte) workshop tijdens een teamdag of themabijeenkomst. Wil je meer weten over een maatwerktraining Breinleren? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

On-line

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen