look en feel 3
 

Hersengymnastie

Inleiding
Je staat voor groepen om je kennis over te brengen of je begeleidt anderen op individuele basis. Meestal ga je af op je intuïtie en ervaring bij deze begeleiding. Maar wil je meer weten over je eigen manier van leren en het laten leren van anderen? Dan is deze maatwerk training Breinleren beslist wat voor jou!

Inhoud
Tijdens deze training bespreken we de 6 belangrijkste Breinprincipes: Focus, Herhaling, Voortbouwen op bestaande kennis, Creatie, Zintuigelijk Rijk en Emotie. In de training bekijken we hoe deze principes bij kunnen dragen aan nog meer leerrendement en plezier tijdens je lessen en bijeenkomsten. Door middel van een aantal korte oefeningen onderzoek je wat je zelf nodig hebt om goed te kunnen leren. Deze kennis gebruik je daarna ook weer om eens te kijken naar je eigen praktijk.

Hoe sta jij eigenlijk voor de groep? Pas je het breinleren al toe? Zit dit al in je programma verwerkt? Ook nemen we tijdens deze training een bestaande training van jou onder handen. Samen gaan we kijken naar hoe we de training nog beter aan kunnen laten sluiten bij de principes van het breinleren. Hiermee kom je beslist op nieuwe ideeen!

We behandelen de volgende thema's tijdens deze training:

- de werking van het brein
- leren leren
- het onderzoeken van de breinprincipes
- creatieve werkvormen en breinleren
- eigen training  'breinleerproof' maken.

Tijdens deze training werk ik volgens de 6 breinprincipes vanuit het boek Breindidactiek van Gerjanne Dirksen.

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van julie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 1 tot maximaal 2 dagdelen.

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Breinleren? Deze training leent zich ook uitstekend in de vorm van een (korte) workshop tijdens een teamdag of themabijeenkomst. Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen