Met meer zelfvertrouwen voor de groep. Krijg gericht feedback van een professional
Bereik meer met je bijeenkomst. Interactieve werkvormen helpen...
Ontwikkel je organisatie. Stem opleidingsbeleid af op je missie en visie...

2302082384 e84be1a919 b (3)

Een on-line scan. Hoe verhoog je:

√ Rendement van je leertraject
√ Betrokkenheid van de organisatie
√ Aansluiting in de praktijk
√ Een optimaal leerrendement

Bereik meer resultaat met je leertraject!

De OntwikkelWijzer! ondersteunt professionals bij het ontwikkelen van een trainings- of opleidingstraject. Welke factoren zijn van invloed op het slagen van een leertraject? Heb jij al voldoende rekening gehouden met deze factoren? En zo nee, wat kun je dan nog doen? De OntwikkelWijzer! geeft je antwoord op deze vragen. 

De OntwikkelWijzer! is een online vragenlijst. Met een eigen traject in gedachten beantwoord je een aantal vragen. Deze vragen zijn zo geformuleerd dat je tijdens het beantwoorden hiervan al wordt aangezet tot het nadenken over je leertraject. Bij elke vraag maak je de afweging: Heb ik dit al gedaan? Wil ik dit nog doen? En wat zijn consequenties als het ik niet doe? Op deze manier maak je een zeer bewuste keuze voor het ontwerp van je traject. De eerste stappen in de richting van een volwaardig leertraject zijn dan al gezet.

De vragen zijn geformuleerd rondom een 5-tal thema's:

- Doelstellingen traject
- De medewerker
- De werkpraktijk
- Rol van de leidinggevende
- Evaluatie van het traject

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een overzicht van alle ingevulde vragen en de scores per thema. Je krijgt in 1 oogopslag te zien waar nog eventuele verbetemogelijkheden zitten. Daarnaast ontvang je praktische tips over hoe je deze mogelijkheden kan benutten. Wat moet je dan nog doen en hoe doe je dat?

De OntwikkelWijzer! is voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwerpen een ontwikkelen van trainingen of opleidingstrajecten. Je werkt bijvoorbeeld in de rol van HR-adviseur, (zelfstandig)trainer of accountmanager bij een opleidingsbureau. De OntwikkelWijzer! helpt je om je (aquisitie)gesprekken grondig voor te bereiden. En bij het presenteren van je opleidingsadvies ben je een professionele gesprekspartner die een goed doordacht traject presenteert.

Heb je de OntwikkelWijzer! ingevuld en heb je nog vragen over de uitslag? In een (persoonlijk) gesprek geef ik meer toelichting op de mogelijkheden. Ook verzorg ik (maatwerk)workshops over de OntwikkelWijzer. In deze workshop van 3 uur bespreken we de achtergrond en de praktische toepasbaarheid van het instrument. 

Klik hier om de Ontwikkelwijzer via het contactformulier aan te vragen. Zet bij het onderwerp 'OntwikkelWijzer! en je krijgt binnen 1 werkdag de uitnodiging voor de vragenlijst toegemaild (let op: de uitnodiging kan in je 'spambox' terechtkomen).

 

HRD Advies

advies

Ondersteuning op het gebied van:

√ Opzetten Academie
√ Ontwikkelen vakinhoudelijke lessen
√ Ontwikkeling e-Learning
√ Inwerktraject nieuwe medewerkers
√ Lescoaching

Lees meer...

Ontwikkelwijzer!

2302082384 e84be1a919 b (3)

Een on-line scan. Hoe verhoog je:

√ Rendement van je leertraject
√ Betrokkenheid van de organisatie
√ Aansluiting in de praktijk
√ Een optimaal leerrendement

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen