look en feel 3
 

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Inleiding
Wil je leren hoe je je kennis of vaardigheden op een doelgericht en efficienten manier overdraagt aan een groep of een individuele collega? Wil je je bijeenkomsten energieker en interactiever maken? Bij mij kun je terecht voor trainingen gericht op didactiek, ofwel 'De kunst van het leren". Samen stellen we een maatwerk traject samen op.

Hoe ga ik te werk?
Leren staat nooit los van de omgeving. Met gedrag beïnvloed je de omgeving, maar de omgeving beïnvloedt ook gedrag. Als je met behulp van een maatwerktraining gedrag wilt veranderen, wil ik iets weten van de organisatie zelf. Daarom houd ik altijd een uitgebreide intake. In deze intake stellen we samen de doelstellingen voor de training vast en verzamel ik informatie over de werkomgeving van de deelnemers. Bij voorkeur spreek ik zelf ook met (een aantal) deelnemers die de training gaan volgen, zodat ik voldoende inzicht heb in de werksituatie en persoonlijke doelstellingen. Op basis van deze informatie ontwikkel ik een maatwerktraining, welke naadloos aansluit op de (werk)context van de deelnemers. Hierdoor bereik je meer effect.

Na deze eerste kennismaking en de inventarisatie van je vraag, maak ik een vrijblijvend voorstel. In dit voorstel vind je de opzet van het trainingsprogramma en een investeringsoverzicht. Na verdere afstemming volgt de definitieve ontwikkeling en kunnen we van start!

Ik verzorg maatwerk trainingen met de volgende specialisaties:

Informatie:
Wil je meer weten over een training of wil je advies? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en zet daarmee de eerste stap.

 

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen