look en feel 3
 

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Inleiding
Wil je op een doelgerichte en efficiënte manier je kennis of vaardigheden kunnen overdragen aan een groep of een individuele collega? Wil je je bijeenkomsten energieker en interactiever maken? Bij mij kun je terecht voor trainingen die gericht zijn op didactiek, ofwel 'De kunst van het leren’. Samen stellen we een maatwerktraject op.

Hoe ga ik te werk?
Leren staat nooit los van de omgeving. Daarom wil ik eerst iets weten over de organisatie zelf. Hiervoor houd ik een uitgebreide intake. Tijdens deze intake verzamel ik informatie over de werkomgeving van de deelnemers en stellen we samen de doelstellingen voor de training vast. Bij voorkeur spreek ik ook met deelnemers die de training gaan volgen. Zo krijg ik voldoende inzicht in de werksituatie en de persoonlijke doelstellingen.

Na deze eerste kennismaking en de inventarisatie van je vraag, maak ik een vrijblijvend voorstel voor een training. In dit voorstel vind je de opzet van het trainingsprogramma en een investeringsoverzicht. Na verdere afstemming ontwikkel ik een training op maat die naadloos aansluit op de (werk)context van de deelnemers. Op deze manier bereiken we het meeste effect

Ik verzorg de volgende gespecialiseerde maatwerktrainingen:

Informatie:
Ik verzorg deze training zowel door middel van fysieke bijeenkomsten, online bijeenkomsten of een combinatie daarvan. Wil je meer weten over een training of wil je advies? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en zet daarmee de eerste stap op het Ontwikkelpad.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen