look en feel 3
 

Dit on-line programma is een unieke manier om kennis op het gebied van didactiek aan te leren of op te frissen. Tijdens dit programma leer je de belangrijkste aspecten die noodzakelijk zijn om met een groep aan de slag te gaan.

Doelgroep
Deze on-line training richt zich op professionals die zich bezig (gaan) houden met het overbrengen van kennis en vaardigheden. Je hebt over het algemeen veel kennis van de inhoud, maar minder kennis van hoe je de lesstof op een goede manier kunt overdragen. Dus ben je (of wordt je): workshopsbegeleider, lesdocent, trainer, of op een andere manier begeleider van een groep, dan is deze on-line training wat voor jou.

Inhoud
Het on-line programma bestaat uit 6 hoofdstukken, te weten:

  • ontwikkelen van een training
  • leerstijlen 
  • breinleren
  • werkvormen
  • vaardigheden van de trainer
  • omgaan met groepsdynamica

Opbouw
De hoofdstukken bestaan uit stukjes theorie, afgewisseld met vragen en opdrachten en meer dan 40 filmpjes ter illustratie. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige checklist en een praktijkopdracht. Je krijgt on-line feedback op de praktijkopdracht. 

Duur
Studiebelasting is ongeveer 12 uur. 

Kosten
€495,- ex. bwt

Meer infomatie
- Klik HIER voor een demo van de on-line leeromgeving.
- Klik HIER om contact met me op te nemen voor meer informatie.

Uiteraard kan deze on-line training ook gecombineerd worden met een maatwerk face-to-face training voor medewerkers van 1 organisatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen