look en feel 3
 

Dit on-line programma is een unieke kans om kennis op het gebied van didactiek aan te leren of op te frissen. Tijdens dit programma leer je de belangrijkste aspecten die noodzakelijk zijn om met een groep aan de slag te gaan. Naast het on-line gedeelte maak je in deze variant ook de stap naar je eigen praktijk. Je krijgt persoonlijke feedback op een eigen training.

Doelgroep
Deze on-line training richt zich op professionals die zich bezig (gaan) houden met het overbrengen van kennis en vaardigheden. Je hebt over het algemeen veel kennis van de inhoud, maar minder kennis van hoe je de lesstof op een goede manier kunt overdragen. Dus ben je (of wordt je): workshopsbegeleider, lesdocent, trainer, of op een andere manier begeleider van een groep, dan is deze on-line training wat voor jou.

Inhoud
Het on-line programma bestaat uit 6 hoofdstukken, te weten:

  • ontwikkelen van een training
  • leerstijlen 
  • breinleren
  • werkvormen
  • vaardigheden van de trainer
  • omgaan met groepsdynamica

Opbouw
De hoofdstukken bestaan uit stukjes theorie, afgewisseld met vragen en opdrachten en meer dan 40 filmpjes ter illustratie. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige checklist en een praktijkopdracht. Je krijgt on-line feedback op de praktijkopdracht.

Naast deze inhoudelijk modules kom ik 2 uur meekijken bij een eigen training, als lescoach. Vooraf bespreken we je belangrijkste doelstellingen en achteraf krijg je persoonlijke feedback.

Duur
Studiebelasting is ongeveer 15 uur. De lescoaching vindt bij voorkeur plaats nadat alle modules zijn afgerond.

Kosten
€895,- ex. bwt

Meer informatie
- Klik HIER voor een demo van de on-line leeromgeving.
- Klik HIER om contact met me op te nemen voor meer informatie en de inschrijving

Uiteraard kan deze on-line training ook gecombineerd worden met een maatwerk face-to-face training voor medewerkers van 1 organisatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen