look en feel 3
 

Dit on-line programma is een uniek manier om kennis op het gebied van didactiek aan te leren of op te frissen. Tijdens dit zeer volledige programma leer je de belangrijkste aspecten die noodzakelijk zijn om met een groep aan de slag te gaan. Naast het on-line gedeelte maak je ook de stap naar je eigen praktijk. Tijdens het doorlopen van dit traject krijg je 3 on-line coachingsgesprekken. Daarnaast kom ik meekijken bij een eigen training. Je krijgt feedback op je didactische vaardigheden en de toepassing van de theorie uit het on-line programma in je praktijk.

Doelgroep
Deze on-line training richt zich op professionals die zich bezig (gaan) houden met het overbrengen van kennis en vaardigheden. Je hebt over het algemeen veel kennis van de inhoud, maar minder kennis van hoe je de lesstof op een goede manier kunt overdragen. Dus ben je (of wordt je): workshopsbegeleider, lesdocent, trainer, of op een andere manier begeleider van een groep, dan is deze on-line training wat voor jou.

Inhoud
Het on-line programma bestaat uit 6 hoofdstukken, te weten:

  • ontwikkelen van een training
  • leerstijlen 
  • breinleren
  • werkvormen
  • vaardigheden van de trainer
  • omgaan met groepsdynamica

Opbouw
De hoofdstukken bestaan uit stukjes theorie, afgewisseld met vragen en opdrachten en meer dan 40 filmpjes ter illustratie. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige checklist en een praktijkopdracht. Je krijgt on-line feedback op de praktijkopdracht. Daarnaast krijg je gedurende het hele on-line traject 3x een coachingsgesprek van 1 uur. Hierin kun je al je vragen over de inhoud van de stof en de toepassing daarvan stellen. Ook krijg je coaching over een specifiek thema als je daar behoefte aan hebt.Naast deze inhoudelijk modules en de coaching kom ik 2 uur meekijken bij een eigen training, als lescoach. Vooraf bespreken we je belangrijkste doelstellingen en achteraf krijg je persoonlijke feedback.

Duur
De studiebelasting is ongeveer 20 uur. Bij voorkeur wordt het maken van de on-line opdrachten en de inhoudelijke modules verspreidt over ongeveer 3 maanden. De frequentie van de coachingsgesprekken stemmen we samen af. De lescoaching vindt plaats nadat alle modules zijn afgerond.

Kosten
€1195,- ex. bwt

Meer informatie:
- Klik HIER voor een demo van de on-line leeromgeving
- Klik HIER om contact met me op te nemen voor meer informatie of een inschrijving

Uiteraard kan deze on-line training ook gecombineerd worden met een maatwerk face-to-face training voor medewerkers van 1 organisatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen