look en feel 3
 

Op 5 maart stond ik op de ANewSpring Awards 2020. Tijdens deze Awards streed ik samen met 8 andere kandidaten voor de Most Inspiring Learning Journey 2020. 

In een pitch van 10 minuten mocht ik verdedigen waarom ik de Award voor de Most Inspiring Learning Journey 2020 verdien. Als ZZP’er heb ik het voor elkaar gekregen om met heel weinig middelen een on-line training in de markt te zetten. Ik heb een passie voor leren en techniek en daarmee heb ik een mooi product gemaakt. Ik wilde dit geluid graag als tegenhanger gegeven tegenover de ‘grote organisaties’ die met veel geld en middelen de meest fantastische on-line leeromgevingen kunnen maken. Ik als ‘kleine zzp-er’ kan dit namelijk ook en dat kan door het goede platform van aNewSpring. 

Tijdens mijn pitch heb ik 5 tips gedeeld van dingen die je kunt doen om als zzp-er met relatief weinig geld en andere middelen tot je beschikking toch een mooie on-line training kunt maken. 

Uiteindelijk heeft mijn presenatie mij een podiumplek opgeleverd en daar ben ik erg trots op. 

anewspring awards 15podium

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over de on-line training? Neem dan snel contact met met op. 

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen