look en feel 3
 

Op 18 februari 2016. organiseert Peer! weer de Peer2peer Party. Dit keer is het thema Ontwikkelen 3.0. Ik verzorg bij deze bijeenkomst samen met Nicolette Raap een workshop genaamd Hersengymnastiek. Tijdens deze workshop bespreken we de belangrijkst Breinprincipes en hoe deze bij kunnen dragen aan nog meer leerrendement en plezier tijdens je training.

Bij deze is iedereen uitgenodigd om naar deze Party te komen en kennis te maken met interessante onderwerpen én mensen. Misschien kun je nog even bijpraten tijdens de borrel onder het genot van een hapje en muziek. Het zou leuk zijn om je weer te ontmoeten!

Programma
15.00 – 17.00 workshop Deep Democracy – Nikki de Jong
De Lewis methode van Deep Democracy is een methode waarmee je een inclusief 100% gedragen besluit kunt nemen. Hoe pas je dit toe bij conflicten, onuitgesproken emoties en effectief leiden van een vergadering of brainstorm.

15.30 – 17.00 workshop Hersengymnastiek – Agaat Poorts en Nicolette Raap
Hoe kun je als trainer of docent het maximale rendement uit je deelnemers halen, gebruik makend van de kennis over de werking van de hersenen. Maak je bijeenkomsten leuker, uitdagender en óók nog effectiever!

16.00 – 17.00 Workshop Actief en speels het leervermogen vergroten – Marcoen Hopstaken
Maak kennis met werkvormen uit theatertechniek in een mooie mix van energie en inhoud.

15.30 – 17.00 socratische dialoog Een training volgen? Dat zoek ik zelf wel op! – Yvonne Hogt
Een boeiende dialoog voor iedereen die over persoonlijke ontwikkeling zo zijn ideeën heeft. Wat voegt de fysieke ontmoeting van een training nog toe als alle theorie online (gratis) beschikbaar is?

17.15 – 18.00 Appreciative Inquiry of the 3.0 kind – keynote speaker Cees Hoogendijk

18.00 – 19.30 Netwerken onder het genot van een glaasje en hapje

18.15 – 18.30 Rondleiding door Peer!, Seats2meet

Kosten
De kosten van deze Peer2peer Party bedragen €9,95 (bij de deur pinnen is €12,50).Meld je aan vóór 1 februari a.s. en betaal slechts €7,50 én maak kans op het boek Appreciative Inquiry 3.0 van Cees Hoogendijk.

Meer informatie
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Peer!

Graag tot ziens bij de Peer2peer Party!

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen