look en feel 3
 

Powersessie Didactiek bij Capriole

“Een leuke en actieve ochtend die bijdraagt aan de bewustwording van je rol als begeleider”. Zo omschreven de deelnemers de Powersessie die ik heb verzorgd voor Capriole Coffee Service. In deze workshop kregen de deelnemers tips wat ze als begeleider van individuen of groepen kunt doen om hun collega’s nog meer te laten leren van hun kennis.

Door middel van een korte oefening onderzochten de deelnemers wat ze zelf nodig hadden om goed te leren. Deze kennis gebruikten ze daarna om de vertaalslag naar hun eigen praktijk te maken. Hun eigen rol en de invloed op het leerproces van hun collega’s werd al snel duidelijk!

Heb jij ook belangstelling voor een korte Powersessie voor jou en je collega’s? Ik verzorg deze leuke en inspirerende Powersessie tijdens een werkoverleg, als onderdeel van een vakdag of gewoon op een moment dat het jou uitkomt.

Wil je meer weten over een Powersessie, een training, assessment of wil je advies? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en zet daarmee de eerste stap.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen