look en feel 3
 


Inleiding
Deze e-learning is een unieke manier om kennis op het gebied van didactiek aan te leren of op te frissen. Tijdens dit programma leer je de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om met een groep aan de slag te gaan.

Doelgroep
Deze e-learning richt zich op professionals die zich bezig (gaan) houden met het overbrengen van kennis en vaardigheden. Je hebt over het algemeen veel kennis van het onderwerp, maar minder kennis van hoe je de lesstof op een goede manier kunt overdragen. Ben je (of word je) workshopbegeleider, lesdocent, trainer of op een andere manier begeleider van een groep, dan is deze e-learning echt wat voor jou.

Inhoud
Deze e-learning bestaat uit deze zes hoofdstukken:

  • ontwikkelen van een training
  • leerstijlen 
  • breinleren
  • werkvormen
  • vaardigheden van de trainer
  • omgaan met groepsdynamica

Opbouw
De hoofdstukken bestaan uit stukjes theorie, afgewisseld met vragen en opdrachten en meer dan veertig filmpjes ter illustratie. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige checklist en een praktijkopdracht. Je krijgt online feedback op de praktijkopdracht. 

Duur
De studiebelasting is ongeveer twaalf uur. 

Kosten
€295,- ex. bwt

Meer informatie:
- Klik HIER voor een demo van de e-learing.
- Klik HIER om contact met me op te nemen voor meer informatie.

Uiteraard kan deze e-learning ook gecombineerd worden met een face-to-facetraining op maat voor medewerkers van één organisatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Training

trainingVanuit Ontwikkelpad verzorg ik diverse maatwerktrainingen aan groepen. Het terugkerend thema is hoe je anderen kunt laten leren. 

Lees meer...

E-learning

eind
Wil je leren wanneer je wilt, op de plek die je zelf kiest en in je eigen tempo? Kies dan voor de  onlinetraining Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep.
Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatievraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen