look en feel 3
 

trainingen2

Inleiding
Ben je binnen je organisatie verantwoordelijk voor het leren en ontwikkelen van medewerkers? Wil je graag een goede verbinding maken tussen je organisatie- en je opleidingsbeleid? Wil je je als een professionele gesprekspartner presenteren richting het management en wil je op een zelfverzekerde en professionele manier adviseren over opleidingsvraagstukken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor de training Leren in Organisaties.

Doelgroep
Deze training is voor iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor het (strategisch)adviseren over opleiden. Dit kan bijvoorbeeld in de rol van HRM-adviseur zijn of als medewerker leren en ontwikkelen.

Inhoud
In deze maatwerk training leer je hoe je vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen kunt analyseren. Je kunt de opleidingsnoodzaak vaststellen en een maatwerk opleidingstraject ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast kun je je opleidingsadviezen op een goed onderbouwde en overtuigende manier presenteren. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerk training Leren in Organisaties.

 Voorbeelden van thema's die tijdens deze training Leren in Organisaties voorkomen zijn:

 • Analyseren van opleidingsvraagstukken
 • Ontwerpen van leertrajecten
 • Evaluatie methodieken
 • Adviesvaardigheden
 • Overtuigen en beïnvloeden

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van julie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 2 dagen

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Leren in Organisaties? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Inleidingtrainingen
Ben je binnen je organisatie verantwoordelijk voor het begeleiden of inwerken van je collega's? Gaat het begeleiden je over het algemeen goed af, maar doe je dit vooral op gevoel? Wil je meer grip krijgen op het begeleidingsproces, zodat je je collega's sneller en beter kunt laten leren? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een training Begeleiden van Collega's.

Doelgroep
Deze training is voor iedereen die verantwoordelijk is voor het 1 op 1 begeleiden van collega's. Dit kan bijvoorbeeld in de rol van mentor, senior medewerker of werkbegeleider zijn.

Inhoud
De rol van begeleider is aardig ingewikkeld. Je kent de inhoud van het werk goed, maar hoe breng je dit nu aan iemand over die er nog niet zoveel van af weet? Je hebt vaak geen hiërarchische zeggenschap over je collega, maar je wilt de ander wel laten zien wat hij goed doet en wat er nog beter kan. Daarnaast zijn alle collega's ook weer verschillend, dus bij iedereen zal je een andere aanpak moeten verzinnen. Kortom: er zit voldoende uitdaging in deze rol. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerk training Begleiden van Collega's.

Voorbeelden van thema’s die binnen een training Begeleiden van Collega's voorkomen zijn:

 • Vaststellen van leerdoelen
 • Begeleidingsplan opstellen
 • Verschillende begeleidingsstijlen
 • Leerstijlen
 • Communicatieve vaardigheden bij het begeleiden
 • Omgaan met weerstand
 • Feedback geven
 • Evalueren van de begeleiding

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van jullie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 2 dagen

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je weten of een maatwerktraining met als thema Begeleiden van Collega's wat voor jou en je organisatie is? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Inleidingtrainingen3
Houd jij je bezig met het begeleiden van groepen binnen (of buiten) je organisatie?  Ben je bijvoorbeeld expert je vakgebied en wordt je regelmatig gevraagd om je kennis aan groepen mensen over te dragen? Wil je dat deze kennis en informatie op een effectievere manier gebracht wordt, zodat je deelnemers hier sneller en gemakkelijker mee aan de slag kunnen? Dan is een training Didactische Vaardigheden wat voor jou.

Doelgroep
Het overbrengen van informatie aan groepen is een vak en des te beter jij dat vak uitoefent, des te meer plezier jij en je deelnemers daarvan zullen hebben. De training met als thema Didactische Vaardigheden is voor iedereen die zijn expertise deelt in groepen. Je bent bijvoorbeeld een expert op je vakgebied binnen je organisatie, je bent beginnend trainer, of je moet regelmatig bijeenkomsten of workshops begeleiden. Aan de hand van wat je wilt bereiken, ontwikkelen we samen een maatwerk training Didactische Vaardigheden.

Voorbeelden van thema’s die behandeld kunnen worden tijdens de training zijn:

 • Analyseren van de behoefte
 • Ontwikkelen van een trainingsprogramma
 • Hoe leren mensen / breindidactiek
 • Training afstemmen op de doelgroep;
 • Hoe zorg ik voor interactie?
 • Verschillende werkvormen ontwikkelen
 • Omgaan met weerstand
 • Evaluatie van een training

Duur
De duur van deze workshop stellen we samen vast, afhankelijk van julie behoefte. Deze training duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen. Deze training is ook uitstekend te combineren met de On-line training Ontwikkelwijzer.

Kosten
Aangezien dit een maatwerktraject is, volledig afgestemd op je eigen behoefte is het lastig om hiervoor specifieke prijzen te benoemen. Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Informatie
Wil je meer weten over een maatwerktraining met als thema Didactische Vaardigheden? Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Training

trainingIk verzorg verschillende maatwerk trainingen aan groepen met als thema: het laten leren van anderen. 

Lees meer...

On-line

eind

Wil je leren waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op je eigen tempo? Kies dan voor de on-line training: Ontwikkelwijzer, zelfverzekerd voor de groep. 

Lees meer...

Advies

adviesAls opleidingskundige ondersteun ik je graag bij organisatie-vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen.  

Lees meer...

Recente Berichten

delen
volgen